Wednesday 28 October 2020 - [13 Commentaires]

Friday 5 October 2018 at 07:10:04
Corine CAPBERT - France
Nous venons de passer un excellent w-end entre amis.Un bon défi sportif pour certains.Nous avons découvert de magnifiques paysages et villages dans cette belle région de La Réole.
A seulement 1 h de Bordeaux.
La lumière automnale du canal latéral de la Garonne en fin de journée puis le lendemain matin fut un vrai enchantement.
L’hébergement et le repas dans une charmante chambre d’hôtes de qualité.

Merci à François pour cette organisation parfaite.Ton road book de qualité.
Comme tu nous lµas dit "les souvenirs restent en fonction du dénivelé accompli"....pas de soucis on se rappellera tous de ce w-end .
Merci Ketti pour ton soutien et tes magnifiques photos.
A recommander pour tous.un w-end qui vous permet de recharger les batteries.....


Wednesday 3 October 2018 at 10:10:10
Adeline Grautmann - Allemagne
Nous garderons un excellent souvenir du tour médoc cet été 2018. Des paysages magnifiques, tres différents, un défi sportif, un accompagnement de qualité, que demander de plus?? A recommander absolument pour des vacances sportives qui vous vident la tête et vous font découvrir des coins inoubliables ! Merci jean-Francois et Ketti ( pour les délicieux petits fours)!

Friday 29 June 2018 at 03:06:04
Juhani Vappula - Suomi
Oli ilo olla mukana hienosti järjestetyllä matkalla, jossa kaikki mahdollinen oli ennalta suunniteltu. Pillow-paikat eli majoitukset olivat kaikki toisistaan poikkeavia ja omalla tavallaan aivan viehättäviä juuri erilaisuudesta johtuen. Meidän porukalle juuri sopiva vaikeusaste ( eli ei juurikaan ylämäkiä ),antoi mahdollisuuden keskittyä maisemiin ja loistaviin viineihin.
Todella suositeltava matka loistavine järjestelyineen.

Wednesday 20 June 2018 at 00:00:00
Riitta and Kari Kutvonen - Canada
Our group has made annual biking trips in various European counties, until now all self guided. This spring, we chose to go to
France, and for the first time, on an organized tour. So we trusted all the planning with Bike & Pillow, that is all hotel bookings, most
restaurant reservations, planning a biking route that was appropriate for our fitness level and transporting our bags on a daily basis
from one hotel to the next. And we have no regrets! Ketti and Ransu were extremely generous with their time and went out of their
way to accommodate our needs, be it getting an electric bike on a short notice, giving us an all day sightseeing tour on a rainy day
in the comfort of their van, handing us translated menus ahead of time for a restaurant where no one spoke English etc.etc,
Restaurants were well chosen (some of them we would have never found on our own), most hotels were located close to services,
if not, transportation to dinner was provided.
We truly enjoyed the week with our long time friends in the beautiful Bordeaux / Medoc area.
A heartfelt THANK YOU to Bike & Pillow for a job well done! You were an absolute delight to deal with.
We wish you continued success with your business venture!

Riitta & Kari

Monday 11 June 2018 at 09:06:54
Irmeli ja Harri Kärkkäinen - Finland
Meillä oli hieno, kuusi päivää kestävä pyöräretki (n.230 km) toukokuun viimeisellä viikolla Bordeauxissa, Medocin-viinialueella.
Kahdeksan henkilön eläkeläisporukkamme on kiertänyt pyöräreissuilla Suomessa, eri puolilla Eurooppaa ja Pohjois-Amerikan puolella. Pyöräily itsessään ei ole se tärkein juttu, vaan leppoisa matkanteko ja yhdessä olo, maisemat, luonto, hyvä ruoka ja juoma ja tietysti matkaeväät! Jossain määrin kuntoilu on tietysti tarpeen ja tyytyväisyys itsensä voittamiseen välietappeihin saavuttaessa tuntuu myös palkitsevalta.
Bike&Pillow:n puolesta Kettin ja Jean-Françoisin (kotoisasti Ransun) ansiosta retkemme oli niin hienosti järjestetty, että totesimme monta kertaa ” jos on jotain valittamista, on se meidän itsemme aiheuttamaa”.
Pyörät olivat laadukkaat ja ”rullasivat” hyvin. Niihin kuului kaksi laadukasta pyörälaukkua ja ohjaustelineeseen asennettu olkalaukku, pumput, pieni korjausvälinesetti ja juomapulloteline.
Matkareitistämme oli tehty laminoitu n 50 sivuinen karttakirja, jonka sai kätevästi kiinni ohjaustelineeseen. Karttakirjaan oli merkattu matkanvarressa olevat mielenkiintoisimmat nähtävyydet.
Kaikki yöpymispaikat olivat siistejä, viehättäviä pieniä hotelleja tai B&B ja jopa majoitus viinitilalla. Meidän palveluumme kuului myös, että matkalaukkumme oli toimitettu valmiiksi aina seuraavaan majapaikkaamme.

Voimme lämpimästi suositella Bike&Pillowin retkeä kaikille, jotka haluavat säästää aikaa retken ja majapaikkojen suunnittelussa ja varaamisessa ja hyvien ruokapaikkojen etsimisessä. Tällöin voi rentoutua ja keskittyä vain nauttimaan liikunnan ilosta hienoissa maisemissa.

KIITOS unohtumattomasta reissusta!

Imppu ja Harri
Helsingistä


Tuesday 19 September 2017 at 09:09:12
Sakari Knuutila - Finland
Hyvät pyöräilyn ystävät,
Olen pyöräillyt 70-vuotisen elämäni aikana matkan, joka vastaa n. viisikertaa maapallon ympärystä ja osallistunut lukuisiin pyöräretkiin ja -tapahtumiin. Kommentoinnilleni tulee siis panna vissi painoarvo.
Ketti ja Francois räätälöivät meille viisipäiväisen pyöräretken, jonka kokonaispituus oli 350 km.
Heti ensi kilometreistä alkaen reitti osoittautui mukaansa tempaavaksi ja mielenkiintoiseksi ja sopivan haastavaksi. 93 km päivämatkan jälkeen jäi kaipaamaan tuulen suhinaa, kapeita pyöräteitä, polkuja, rauhallisia valtateitä, Lacanaun mäntymetsiä, pitkiä suoria, ylä- ja alamäkiä, Medocin viinitarhoja, St Emilionin linnoja, Arcachonin lahden osteriviljelmiä, jäi kaipaamaan kulttuurimaisemaa. Tarkkaan laaditun opaskirjan avulla, jos nyt vähänkin on lukutaitoinen, ei joutunut harhaan vaan löysi tien ja nähtävyydet (nekin oli merkitty korrektilla ja stilisoidulla englanninkielellä opaskirjaan). Ja pyöräretken jälkeen opaskirjat palauttavat mieleen liikkumisen riemun ja nähtävyyksien kirjon. Hotellit olivat niin ikään asiantuntemuksella valittuja: designinteriöörit, hyvät ruoat, viinit, ystävälliset isännät valottivat bordeaxilaista elämän menoa ja pehmoiset "pillows" takasivat rentouttavat yöunet.
Yhteenvetona voin vain todeta kokeneeni elämäni parhaan pyöräretken - voiko pyöräilyltä enempää odottaa kuin liikkumisen rasituksen ja sen riemun, ohikiitävän kulttuurimaiseman ja -nähtävyydet, sosiaalisen yhdessäolon ystävällisten ihmisten, hyvän ruoan ja viinin parissa. Voin täydellä pyöräilijän laajalla sydämellä suositella Ketin ja Francoisin järjestämiä pyöräretkiä suomalaisille pyöräilyn ystäville.
Kiittäen Sakari Knuutila

Wednesday 5 April 2017 at 08:04:51
Jean PORTALIER - France
Beau projet je vais le diffuser auprès de mes amis, mais peut être quµun jour, nous te contacterons.

Friday 24 February 2017 at 09:02:38
bénédicte mathieu - france
Bonsoir Jean-François,
Bravo le projet prend son envol ! Je diffuse par e-mail et je partage via facebook etc. le site est très agréable, et les photos trés réussies, bravo à Ketty,jµaime aussi beaucoup le logo créé par Emma, cµest un beau travail de famille ! Longue vie à bikeµn pillow ! Bénédicte (soeur de Véro)

Friday 24 February 2017 at 05:02:44
Didier Ceau - France
Génial! Déjà largement partagé vers ceux qui voyagent à vélo !

Friday 24 February 2017 at 01:02:22
Jacques Raymondaud -
Tu as fait un sacré travail.
Les infos sont riches et ratissent très larges.
Je te souhaite la meilleure réussite possible.
Amitiés
Jacques

Thursday 23 February 2017 at 08:02:48
Andela Ceau - France
Very clear and interesting tours.
Nice website

Thursday 23 February 2017 at 08:02:17
Brigitte Gomez -
Pas mal du tout, beaucoup de clients pour toi. J ai partage

Thursday 23 February 2017 at 07:02:34
Marie-Claire MALAVELLE -
Je viens de prendre connaissance de ce site. Bravo pour ces circuits qui vont faire découvrir notre région sous ses plus beaux aspects. Pouvez-vous nous dire si on peut participer avec notre vélo personnel ?

Leave your comment