dimanche 27 mai 2018 - [8 Commentaires]

mardi 19 septembre 2017 à 09:09:12
Sakari Knuutila - Finland
Hyvät pyöräilyn ystävät,
Olen pyöräillyt 70-vuotisen elämäni aikana matkan, joka vastaa n. viisikertaa maapallon ympärystä ja osallistunut lukuisiin pyöräretkiin ja -tapahtumiin. Kommentoinnilleni tulee siis panna vissi painoarvo.
Ketti ja Francois räätälöivät meille viisipäiväisen pyöräretken, jonka kokonaispituus oli 350 km.
Heti ensi kilometreistä alkaen reitti osoittautui mukaansa tempaavaksi ja mielenkiintoiseksi ja sopivan haastavaksi. 93 km päivämatkan jälkeen jäi kaipaamaan tuulen suhinaa, kapeita pyöräteitä, polkuja, rauhallisia valtateitä, Lacanaun mäntymetsiä, pitkiä suoria, ylä- ja alamäkiä, Medocin viinitarhoja, St Emilionin linnoja, Arcachonin lahden osteriviljelmiä, jäi kaipaamaan kulttuurimaisemaa. Tarkkaan laaditun opaskirjan avulla, jos nyt vähänkin on lukutaitoinen, ei joutunut harhaan vaan löysi tien ja nähtävyydet (nekin oli merkitty korrektilla ja stilisoidulla englanninkielellä opaskirjaan). Ja pyöräretken jälkeen opaskirjat palauttavat mieleen liikkumisen riemun ja nähtävyyksien kirjon. Hotellit olivat niin ikään asiantuntemuksella valittuja: designinteriöörit, hyvät ruoat, viinit, ystävälliset isännät valottivat bordeaxilaista elämän menoa ja pehmoiset "pillows" takasivat rentouttavat yöunet.
Yhteenvetona voin vain todeta kokeneeni elämäni parhaan pyöräretken - voiko pyöräilyltä enempää odottaa kuin liikkumisen rasituksen ja sen riemun, ohikiitävän kulttuurimaiseman ja -nähtävyydet, sosiaalisen yhdessäolon ystävällisten ihmisten, hyvän ruoan ja viinin parissa. Voin täydellä pyöräilijän laajalla sydämellä suositella Ketin ja Francoisin järjestämiä pyöräretkiä suomalaisille pyöräilyn ystäville.
Kiittäen Sakari Knuutila

mercredi 5 avril 2017 à 08:04:51
Jean PORTALIER - France
Beau projet je vais le diffuser auprès de mes amis, mais peut être qu'un jour, nous te contacterons.

vendredi 24 février 2017 à 09:02:38
bénédicte mathieu - france
Bonsoir Jean-François,
Bravo le projet prend son envol ! Je diffuse par e-mail et je partage via facebook etc. le site est très agréable, et les photos trés réussies, bravo à Ketty,j'aime aussi beaucoup le logo créé par Emma, c'est un beau travail de famille ! Longue vie à bike'n pillow ! Bénédicte (soeur de Véro)

vendredi 24 février 2017 à 05:02:44
Didier Ceau - France
Génial! Déjà largement partagé vers ceux qui voyagent à vélo !

vendredi 24 février 2017 à 01:02:22
Jacques Raymondaud -
Tu as fait un sacré travail.
Les infos sont riches et ratissent très larges.
Je te souhaite la meilleure réussite possible.
Amitiés
Jacques

jeudi 23 février 2017 à 08:02:48
Andela Ceau - France
Very clear and interesting tours.
Nice website

jeudi 23 février 2017 à 08:02:17
Brigitte Gomez -
Pas mal du tout, beaucoup de clients pour toi. J ai partage

jeudi 23 février 2017 à 07:02:34
Marie-Claire MALAVELLE -
Je viens de prendre connaissance de ce site. Bravo pour ces circuits qui vont faire découvrir notre région sous ses plus beaux aspects. Pouvez-vous nous dire si on peut participer avec notre vélo personnel ?

Laissez votre avis